“Знову замах?” Одеський активіст Стерненко виявив у своєму авто пристрої стеження. ФОТО

 

Одеський опозиційний правий активіст Сергій Стерненко виявив у своєму авто електронні пристрої стеження та припустив, що на нього готується четвертий замах.
Як передає “Новинарня“, про це сам Стерненко повідомив у “Фейсбуці” вдень 19 липня.

За словами Сергія, він приїхав на станцію техобслуговування, щоб замінити в авто тяги стабілізаторів та кнопку аварійки.

Сторонні пристрої знайшли на днищі автівки.

“Підняли авто на підйомнику. Добре обдивились дно і виявили два електронних пристрої. Під водійським та переднім пасажирським сидіннями.
Нагадують GPS-трекери для відслідковування мого місця розташування. Всередині по одній сім-картці, плати та акумулятор”, – розповів Стерненко, оприлюднивши фото.

жучки авто Стерненка жучки авто Стерненка 1 жучки авто Стерненка 2
<
>
Той самий трекер на авто Стерненка. Липень 2017

“Якісь виродки причепили. Скоріш за все, готують черговий замах, бо перші три були невдалими.
Тим часом поліція все ще вважає, що моєму життю і здоров’ю нічого не загрожує, і забезпечила державною охороною одного з нападників”, – заявив активіст.

“У мене питання: що ще має відбутись, щоб наші славетні МВС/СБУ почали реально працювати? Чи потрібна нова трагедія? Якого чорта на активістів, громадян України, по всій країні вчиняють серйозні напади і досі нікого з організаторів (та хоча б посередників!) не затримано? Скільки вам ще потрібно крові?” – написав Сергій Стерненко.

Читайте також:
Справу про напад на Стерненка предали в Київ

Як інформувала “Новинарня“, на колишнього лідера “Правого сектору” Одещини Сергія Стерненка востаннє напали пізно ввечері 24 травня, коли він із дівчиною підходив до свого будинку на вулиці Фонтанська дорога. Активіст встиг застосувати свій ніж, поранивши обох нападників, один з яких невдовзі помер.

Перед тим з початку 2018 року на Стерненка нападали ще двічі. 7 лютого його побили биткою – тоді активіст заявляв, що напад організував мер міста Геннадій Труханов.
1 травня невідомий вистрілив у Стерненка ззаду з травматичної зброї. Нападником виявився 39-річний Абзал Баймукашев, який раніше вже відсидів чотири з половиною роки за розбійний напад і незаконне зберігання зброї.
В обох випадках на Стерненка також чатували біля його будинку.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна