В Одесі з биткою напали на Сергія Стерненка

 

В Одесі напали на громадського активіста Сергія Стерненка.

Про це сам Сергій Стерненко повідомив на сторінці у “Фейсбук”.

Активіста побили битою з цвяхами, коли він виходив із авто. Стерненко вважає, що напад на нього організовано з боку Труханова (мера Одеси Геннадія Труханова )  як помста за громадську діяльність.

Чергове судове засідання у справі Стерненка має відбутися 8 лютого в Київському районному суді Одеси. За вимогою прокуратури суд вирішив, що засідання пройде в закритому режимі – без участі громади та преси.

Як відомо, Сергій Стерненко перебуває під 60-денним нічним арештом у справі про нібито розповсюдження ним наркотичних речовин. Звинувачення він вважає сфабрикованими і пов’язує з подіями в Міському саду Одеси, де 18 листопада 2017 року стався конфлікт між учасниками акції проти забудови території Літнього театру і співробітниками поліції.Зокрема, начальник регіонального управління Національної поліції Дмитро Головін тоді отримав травму голови. У поліції стверджували, що винен Стерненко. Однак надати суду докази слідство не змогло.

Читайте також:
Голова Одеської ОДА Степанов пообіцяв внести власні 600 тис. грн. за арештованого активіста Стерненка

Він відомий організацією багатьох акцій проти мера Одеси Труханова, зривами концертів російських виконавців, що виступали в Криму, тощо.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна