“Хохлы ох***ли”: службовець КП в Кривому Розі побив журналіста. ВІДЕО

 

У Кривому Розі на території комунального підприємства “Швидкісний трамвай” кореспондента інформаційного порталу “Перший криворізький” вдарив чоловік, який представився заступником начальника охорони КП Юрієм Островським. Водночас він назвався “русским” і заявив, що “хохлы ох***ли”.

Про подію місцевому виданню 0564 повідомив очевидець події, криворізький блогер Кирило Кризаліс.

Зазначається, що у середу, 18 липня, журналісти місцевих ЗМІ приїхали на територію депо КП “Швидкісний трамвай” біля станції “Площа праці” для з’ясування обставин загибелі кількох безпритульних собак.

За інформацією місцевих жителів, чіпованих собак труїли на території підприємства і скидали їхні трупи в яму. Одна з місцевих мешканок навіть зафіксувала на відео, як у муках помирають тварини.

Приїхавши на місце події, журналісти намагалися з’ясувати всі обставини справи. Оператора інформаційного порталу намагалися вигнати з території підприємства, стверджуючи, то він потрапив на неї незаконно.

“Бігом з території, зараз затримаю ще й наручники надягну”, – заявив чоловік, який представився заступником начальника охорони КП.

Він заявив, що на територію охоронюваного об’єкта проник “невідомий”.

Журналіст Микола Чирва відповів, що щойно показував йому посвідчення, а ось посвідчення чоловіка не бачив.

Заступник начальника охорони почав діставати своє посвідчення, коментуючи при цьому: “Ти дивись, бл*, як ви сука, хохли ох**ли. – А ти росіянин? – Так, я росіянин, бл*”, – заявив чоловік і накинувся на журналіста з кулаками.

Службовець КП завдав кореспонденту удар рукою по обличчю. Після цього нападник отримав удар з іншого боку, відеозапис обірвався.

Увага! Відео містить ненормативну лексику! 

На місце події була викликана поліція, і журналіст написав заяву про напад на нього.

Як повідомили в прес-службі Криворізького відділу поліції, особа нападника встановлена. Вирішується питання про кваліфікацію справи та внесення відомостей до ЄРДР.

Як передає 1kr.ua, ім’я зловмисника – Юрій Островський.

У базі е-декларацій є звітність Юрія Юрійовича Островського – заступника начальника служби фінансового контролю і охорони КП “Швидкісний трамвай”, м. Кривий Ріг.

Редакція видання “Перший Криворізький” розцінює напад на свого кореспондента як перешкоджання журналістській діяльності і умисне приховування інформації, яка викликала суспільний резонанс.

“Перший криворізький” знайшов у “Фейсбуці” Островського допис, у якому він називає Крим “так званий окупований”:

Читайте також:
Повісилася сепаратистка Меньшикова, яка била молотком учасника АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна