Макрон відвідає фінал ЧС-2018 у Москві й зустрінеться з Путіним

 

Президент Франції Еммануель Макрон підтвердив, що у неділю ввечері відвідає у Москві фінальний матч чемпіонату світу з футболу між збірною Франції і переможцем матчу Хорватія – Англія.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Le Figaro.

У поїздці президента супроводжуватиме дружина.

При цьому Макрон висловив переконання, що збірна Франції виграє чемпіонат.

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що у зв’язку з приїздом французького президента в Росію на фінал ЧС-2018 заплановані контакти між ним і Володимиром Путіним.

“Контакти будуть обов’язково”, — цитує Пєскова “Газета.ru”.

Майбутня поїздка в Росію стане для Макрона третьою в цьому році. В кінці травня лідер Франції на запрошення Путіна взяв участь в Петербурзькому міжнародному економічному форумі.

У вівторок, 10 липня, президент Франції був присутній на півфінальному матчі чемпіонату світу з футболу в Санкт-Петербурзі. З Путіним він тоді не бачився, бо графік президента РФ не передбачав відвідання цього матчу, зате перетнувся на трибунах із головою Ради Федерації Росії Валентиною Матвієнко.

Читайте також:
“У шарфі з написом Росія…” Президент Хорватії приїхала в Сочі на футбол

У Європарламенті світових лідерів закликали не їхати в Росію на ЧС-2018,
з Єврокомісії не їде ніхто

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна