Наєв нагородив роту глибинної розвідки за взяте Золоте-4. ФОТО

 

У п’ятницю, 6 липня, командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв вручив відзнаки міністра оборони України та начальника Генерального штабу ЗСУ військовослужбовцям роти глибинної розвідки зі складу ОС, які наприкінці червня “завершили взяття під повний контроль” селища Золоте-4, що на Луганщині.

Як повідомляє прес-центр ОС, генерал-лейтенант Наєв вручив нагороди за дорученням міністра Степана Полторака та начальника Генштабу Віктора Муженка.

За виявлену під час виконання завдань мужність, сміливість та рішучість нагороди отримали командир роти глибинної розвідки молодший лейтенант Олег Ляденко, старший солдат Зураб Чіхелідзе, солдат Віталій Кравченко, солдат Володимир Сідоренко.

Всього до нагородження було представлено 18 бійців роти глибинної розвідки.

Фотогалерея:

Сергій Наєв нагороджує роту глибинної розвідки за Золоте-4 _3 Сергій Наєв нагороджує роту глибинної розвідки за Золоте-4 _2 Сергій Наєв нагороджує роту глибинної розвідки за Золоте-4 _ Сергій Наєв нагороджує роту глибинної розвідки за Золоте-4
<
>

Як інформувала “Новинарня“, 1 липня про взяття під контроль Золотого-4 (Партизанське, одне з селищ, що складають місто Золоте) повідомили координатор групи “Інформаційний спротив”, нардеп Дмитро Тимчук та армійський волонтер Роман Донік.
Останній також поширив відео встановлення прапора України на будівлі в Золотому-4.

3 липня прес-центр ОС підтвердив повдіомлення, поширивши відповідне відео.
У штабі уточнили, що “військовослужбовці окремої механізованої бригади зі складу Об’єднаних сил на напрямку Попасна-Первомайське, розвиваючи оборонні позиції, які були облаштовані воїнами бригад, що виконували завдання раніше, у взаємодії з ротою глибинної розвідки зі складу резерву ОС удосконалили та розвинули займане тактичне положення, утворивши нові опорні пункти та інші елементи бойового порядку, які в подальшому складуть повноцінну смугу забезпечення”.

У зведенні за 2 липня штаб Об’єднаних сил заявив уже про перший обстріл нових позицій ЗСУ в Золотому-4 та поранення там українського воїна.

Численні волонтери і військові в соцмережах заявляли, що українські війська були присутні в селищі Золоте-4 ще з 2015 року, тоді як бойовики контролюють лише Золоте-5.

Читайте також:
Об’єднані сили взялися допомагати жителям узятого під контроль Золотого-4.
ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна