Під Авдіївкою загинув харків’янин Владислав Гусейнов з 92 омбр. ФОТО

 

У четвер, 28 червня, внаслідок бойових дій під Авдіївкою загинув 35-річний молодший сержант, військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади Владислав Гусейнов, позивний “Швед”.

Як передає “Новинарня”, про це повідомив на денному брифінгу 29 червня речник прес-центру Об’єднаних сил Микола Бондарчук.

Владислав Гусейнов народився 7 травня 1983 року, походив із Харківської області, жив у Харкові.

Згідно з повідомленням прес-центру ООС, 28 червня ворог активізував бойові дії із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“На Донецькому напрямку під прицільному обстрілом ворога у вечірній час опинилися захисники Авдіївки, де по завершенню робіт на Донецькій фільтрувальний станції противник відкрив вогонь з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Для забезпечення припинення вогню, вогонь у відповідь відкривали підрозділи бойової охорони. В ході бою загинув молодший сержант Гусейнов Владислав, який разом зі своїми побратимами утримував позицію бойової охорони попереду наших підрозділів. Ціною власного життя вогнева точка противника була подавлена”, – зазначається в повідомленні.

Гусейнов Влад Гусейнов Влад _92_ омбр Гусейнов Влад _
<
>

“Посередині високий Братик «Швєд», Влад Гусейнов з 92-ї бригади. Ми, добровольці УДА, стояли пліч-о-пліч з цими хлопцями цілу ротацію. Багато чого Швєд мене навчив у військовій справі… ще вчора він мені прислав о 17:29 смішне повідомлення… за декілька годин до смерті… Спочивай з миром, Брате!!!” – написав у “Фейсбуці” Дмитро Гайдуцький, додавши фото з Гусейновим.

Фото: ФБ Дмитро Гайдуцький

Як інформувала “Новинарня“, за даними штабу операції Об’єднаних сил, 28 червня в боях загинули четверо українських армійців – по одному на Світлодарській дузі, біля Авдіївки та двоє біля Південного.

Читайте також:
Захищаючи рідний Донбас, загинув 57-річний Валерій Шишак “Поляк” із 24 омбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна