Військові на Донбасі затримали двох кримінальників, які шпигували для окупантів

 

На Донбасі в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” українські військові затримали двох шпигунів.
Про це ввечері 23 червня повідомив прес-центр ОТУ “Північ” Об’єднаних сил.

Чоловіків виявила та затримала мобільна розвідувальна група, яка спостерігала за однією з ділянок лінії зіткнення.

“Після встановлення їхніх особистих даних виявилось, що затримані мали проблеми із законом, а один із них і на теперішній час перебуває в розшуку на території України.
Під час огляду особистих речей отримані беззаперечні докази, що затримані збирають розвідувальні відомості про військових Збройних сил України на користь російсько-окупаційних військ”, – сказано в повідомленні.

Затримані передані до правоохоронних органів.

На даний час перевіряється причетність затриманих до скоєння ними інших злочинів.

“Даний факт в черговий раз доводить про небажання мешканців окупованих територій сприяти діяльності окупантів. Ворог обманами та під тиском залучає мешканців із кримінальним минулим до розвідувальної діяльності за феєричні обіцянки скасування їм вироків”, – заявляє ОТУ “Північ”.

Читайте також:
Електромонтер, який рахував ЗСУ відрами.
Шпигуна “ДНР” з Новгородського посадили у Вінниці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна