Командири ООС підбили підсумки першого місяця операції Об’єднаних сил

 

В Об’єднаному оперативному штабі під керівництвом командувача ОС Сергія Наєва відбувся “круглий стіл”, присвячений підбиттю підсумків першого місяця операції Об’єднаних сил та аналізу поточної ситуації в районі проведення ООС.

Як інформує прес-центр ООС, у заході 30 травня взяли участь представники всіх складових сектору безпеки і оборони ОС, керівники обласних військово-цивільних адміністрацій, командири оперативно-тактичних угрупувань та військових частин.

Зазначається, що було детально обговорено “досягнуті результати запровадження нової форми проведення операції”.
Учасники заходу також порушили низку проблемних питань та визначили шляхи їх вирішення.

“Відверта розмова учасників «круглого столу» дозволила поділитися кращими напрацюваннями щодо застосування сил і засобів, поліпшити взаємодію органів військового управління, військових частин та військово-цивільних адміністрацій”, – констатував командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, “практичний досвід першого місяця проведення операції засвідчив, що її учасники і надалі готові та мають все необхідне для виконання завдань за призначенням, та, найголовніше, бажають та вміють перемагати”.

Як повідомляла “Новинарня“, операція Об’єднаних сил замість АТО офіційно була почата 30 квітня.
Відтоді ЗСУ перейшли до “активної оборони”.

Читайте також:
“Зупинити зухвалих окупантів”. Командувач ООС Наєв
перевірив підрозділи першого ешелону

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна