“Зупинити зухвалих окупантів”. Командувач ООС Наєв перевірив підрозділи першого ешелону

 

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв здійснив низку планових поїздок на позиції частин та підрозділів першого ешелону, які несуть бойову службу безпосередньо на лінії зіткнення на Сході України.
Про повідомляє прес-центр ОС уранці в середу, 30 травня.

Зазначається, що в період з 11 по 29 травня КОС, а також його заступники, командири ОТУ (оперативно-тактичних угруповнь), офіцери штабів разом із командирами бригад та батальйонів здійснили “практичну перевірку готовності до дій за призначенням визначених сил і засобів, включаючи передові підрозділи, резерви, засоби посилення та підтримки”.
Основну увагу вони приділили питанням взаємодії військових частин, що діють на передньому краї з підрозділами підтримки.

“Ситуація на лінії зіткнення залишається складною, ворог продовжує обстріли українських позицій, а також мирних міст та селищ. Ми системно працюємо над тим, щоб зупинити зухвалі дії з боку окупантів. За результатами двотижневої роботи висновок наступний: частини Об’єднаних сил готові ефективно протистояти будь-яким провокаціям ворога”, – зауважив генерал Сергій Наєв, підсумовуючи відвідування передових позицій.

У ході роботи, проведеної керівним складом ООС на позиціях першого ешелону, було вирішено низку практичних питань щодо підвищення боєготовності та боєздатності військових частин і підрозділів.
“Ця робота має на меті подальший розвиток спроможностей Об’єднаних сил та підвищення їх готовності до виконання поставлених завдань із створення умов для відновлення миру і відродження Донецької та Луганської областей”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
“Ми робимо благородну справу”. Наєв виступив зі зверненням
через загострення в зоні ООС

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна