Убивство Бабченка: в родині лишилося шість дітей

 

У вбитого ввечері 29 травня в Києві російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка було шість прийомних дітей.
Перша і друга дитина, що з’явилися в родині, були прийомними, і тільки третя дочка – власна.

Сім’я Бабченків піднімала проблемних дітей самотужки, повідомляє телеграм-канал “Методичка“.

“Мало хто знає, що у російського журналіста Аркадія Бабченка, застреленого сьогодні в Києві, було 6 (шість) прийомних дітей, з яких троє доводяться один одному рідними братами і сестрами. Опікуном була й залишається мати Аркадія – Юлія Олександрівна, з якою діти досі живуть в орендованій трикімнатній квартирі”, – ідеться в дописі.

“Сім’я Бабченка кілька років, ще до всяких законів негідників (про усиновлення в РФ – “Н”), витягала цих дітей з дитячих будинків, де ті нікому не були потрібні. Діти були дуже складні. Вони крали, не вміли їсти тверду їжу, прати білизну, серйозно відставали в розвитку, боялися виходити на вулицю, ховали речі і їли фрукти й овочі зі шкіркою. У когось був панкреатит, хтось боявся виходити на світло, а в однієї дівчинки був відсутній жувальний рефлекс. Люда до семи років не розмовляла, Світлана не знала, що таке виноград. Сім’я Бабченка багато років піднімала їх на ноги своїми скромними силами. Вчила, розвивала, займалася”, – пише “Методичка”.

Бабченко, його дружина й мати змогли вибудувати суворий розпорядок, щоб діти привчалися допомагати один одному: хто прибирає, готує, йде по продукти. Удома в кожної дитини з’явилися заняття і навчальні хобі (музика, танці, малювання, спорт).

“Рита займається в балетній школі, Люда грає на фортепіано і малює. Христина і Рома легко справляються з технікою, допомагаючи матері Бабченка редагувати документи на комп’ютері. Ця велика сім’я сьогодні втратила свого батька”, – йдеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 29 травня Аркадія Бабченка вбили трьома пострілами в спину у нього вдома в Києві.
Поліція оприлюднила фоторобот підозрюваного у вбивстві.

Читайте також:
У прекрасній Росії майбутнього армія має бути заборонена до хрінів собачих,
– Бабченко

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна