У прекрасній Росії майбутнього армія має бути заборонена до хрінів собачих, – Бабченко

 

Аркадій Бабченко
російський військовий журналіст

(FB)

Натрапив у Бориса Акуніна на статтю “Якою має бути армія в прекрасній Росії майбутнього”. І там спекотне обговорення. Як облаштувати нам нашу армію.

Друзі мої. Давайте я вам поясню, якою має бути армія в прекрасній Росії майбутнього. А також якими в Росії повинні бути дні ВДВ, ВМФ, Прикордонних військ та інші військові свята, в які моя стрічка – аж ніяк не патріотична – щороку наповнюється привітаннями. Типу Путін-Путіним, але армія окремо.

Друзі мої. Наші морські флоти і десантні війська із символів захисту перетворилися на символи найбільш ублюдочної, паскудної, зрадницької війни. Наші красені лінкори й витончені винищувачі після України та Сирії не викликають більше нічого, крім огиди. Наші танки асоціюються тільки зі знищенням міст у колись близькій країні. Наша синява і блакитні берети нагадують тільки про байстрючну зраду оточеного противника в Іловайську, коли пообіцяли вихід і розстріляли колону, яка повірила “слову офіцера”. Про дружин-покидьок, які відмовляються від своїх “іхтамнєтов” за квартиру і гроші. Про десантників-гопників, що пробивають голови журналістам, коли вони знімають, як ті, наче пси, ховають своїх же товаришів по службі під номерками в безіменних ямах.

Наші “Іскандери” асоціюються тепер тільки з найбільш ублюдочною пропагандою, з ідіотією і шизофренією, з ублюдочними хунвейбінами, що били рідкісних противників війни, із безіменним найманим гарматним м’ясом у ПВК Вагнера, з холодною війною і розчавленими помідорами.

Наша піхота, автомат Калашникова і комплект “Ратник” асоціюються тепер тільки з хворим на всю голову ублюдком Мільчаковим, який позує на тлі трупів, ставши символом вторгнення на Донбас.

Всі наші паради асоціюються тепер тільки із загарбаннями, вбивствами, окупацією, зрадою, війною, трупами, трупами, трупами.

Немає більше жодної окремої від політики армії.

Немає більше жодної еліти військ.

Немає більше жодної гордості.

Немає більше жодних збройних сил, які, в гіпотетичній Росії майбутнього, коли ми, буцімто прийдемо до влади, служитимуть добру і справедливості.

Ця країна після 1945 року влізла як мінімум у 35 воєн і конфліктів – і всі вони були загарбницькими й агресивними. Жоден із них – жоден! – не був визвольним або оборонним. І по-іншому тут ніколи й не було. І ніколи й не буде.

Так ось – у прекрасній Росії майбутнього армія має бути заборонена до хрінів собачих. Років так на сто. Як мінімум. Як в Японії.

Тому що ця країна все лізе й лізе за свій сраний поребрик. Все вбиває і вбиває людей. Все нападає й нападає. Все відправляє свої авіаносці і штурмовики в Сирію, своїх десантників в Україну, свої танки в Грузію.

І коли ви вітаєте один одного з днем ​​будь-якої з цих ублюдочних складових цієї ублюдочної держави, і міркуєте, як нам побудувати армію з людським обличчям – це значить, що ви так ні чорта і не зрозуміли, друзі мої.

Граната у мавпи має бути відібрана.

Ось така повинна бути в Росії армія.

Усе. Крапка.

Читайте також:
Доповідь розвідки МО США “Військова міць Росії”:
Кремль боїться підступів Вашингтона і модернізує свою армію

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна