Голодування Сенцова: українець погодився на підтримуючу терапію

 

Ув’язнений у Росії український режисер Олег Сенцов погодився на підтримуючу терапію під час оголошеного ним безстрокового голодування в колонії Лабитнангі.
Про це повідомили в прес-службі управління федеральної служби виконання покарань, підпорядкованої міністерству юстиції Російської Федерації.

“Повідомляємо, що в даний час засуджений Сенцов О. Г., який відмовився від прийому їжі, перебуває під динамічним наглядом медичних працівників установи, де він відбуває покарання. Наразі Сенцов О. Г. почав отримувати підтримуючу терапію, на що дав свою згоду”, – йдеться в повідомленні ФСВП.

Зазначається, що на даний момент стан здоров’я політв’язня оцінюється як задовільний.

Як повідомляла “Новинарня“, 14 травня Олег Сенцов оголосив у колонії голодування з вимогою звільнити всіх українських політв’язнів в РФ.

Читайте також:
“Перетворив себе на зброю під ЧС-2018”. Обставини голодування Олега Сенцова

Омбудсман Денисова просить Червоний Хрест провідати Сенцова і Кольченка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна