Двоє українських військових загинули в бою з ворожою ДРГ на Донбасі

 

Сили ООС помітили диверсійну групу бойовиків близько 5-ї ранку 21 травня на південній околиці селища Південне (Чигарі) у Донецькій області. До складу ворожої групи входило до 10 осіб. Про це повідомляє прес-служба 24-ї механізованої бригади ЗСУ імені короля Данила.

На перехоплення ДРГ вирушив протидиверсійний резерв бригади. В результаті бою ворог зазнав втрат і відступив.

Від вогню ворога під час бою загинули двоє бійців протидиверсійної групи 24 омбр. Один з них – командир цієї групи Андрій Маслов.

“Він, як найближчий побратим і заступник, очолив підрозділ після загибелі Володимира Майбороди, продовживши славні традиції цього підрозділу.
Осколкові поранення отримали також четверо військовослужбовців, які зараз перебувають у госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога”, – додають у прес-службі.

Як інформувала “Новинарня“, зранку 21 травня ДРГ з батальйону “Донбас-Україна” під час рейду у ворожий тил взяли в полон трьох та знищили одного бойовика “ДНР”.

 Читайте також:
На Великдень у бою під Зайцевим загинув прапорщик 24 омбр Володимир Майборода. Його тіло повернули через тиждень

Вісім загиблих героїв квітня: ІСТОРІЇ, ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна