Кожен охочий може замовити піцу на позиції військових, які захищають Маріуполь

 

Кожен охочий через онлайн-сервіс Veterano Pizza може передати благодійну піцу українським військовим, які захищають Маріуполь.
Як інформує “Новинарня“, про це у “Фейсбуці” написав волонтер і громадський діяч Роман Сініцин.

“Маріуполь – це 15 хвилин до війни. До крайніх “взводників”, до вкопаних БМП, до снайперів, до ДШК і СПГ.
Богдан Чабан відкрив в Маріуполі піцерію Veterano Pizza. І ви, сидячи в Києві чи Одесі, можете в три кліки і в одне вбивання номера карти порадувати хлопців та дівчат, які воюють на оцих от крайніх позиціях. Замовити їм “підвішену” піцу. Бодя доставить”, – повідомив Сініцин.

Він також поширив кілька фото із прикладами того, як бійцям на позиції доставляють піцу, та адресу веб-сайту для замовлень: http://mariupol.veteranopizza.com/

Як відомо, Богдан Чабан – донецький підприємець, ветеран батальйону “Гарпун” та учасник партизанського руху “Равлики” в Донецьку. Після повернення з війни відкрив свій бізнес та почав громадську діяльність у Маріуполі на Донеччині.

Читайте також:
Власний бізнес АТОвців: допомога держави, побратимів, поради тих, кому вдалося

Остальцев із “Піци ветерано” запускає новий проект
– інтернет-таксі “Ветерано кеб”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна