Остальцев із “Піци ветерано” запускає новий проект – інтернет-таксі “Ветерано кеб”

 

Ветеран АТО Леонід Остальцев, відомий як засновник мережі піцерій “Ветерано”, оголосив про новий бізнес-проект із залученням учасників бойових дій – “Ветарано кеб”.
Як передає “Новинарня“, ідеться про послугу таксі, яку можна замовляти через застосунок на мобільному телефоні чи комп’ютері. Передбачається, що в цьому сервісі таксистами зі своїми автомобілями будуть ветерани АТО.

“Це новий проект від компанії «Ветерано груп»… У чому цікавість проекту? Якщо не брати до уваги саме програмне забезпечення, яке не лагає, чітко працює і є просто мега-крутим, то це нехила можливість задіяти сотні або навіть тисячі ветеранів у цьому проекті”, – написав Остальцев у “Фейсбуці” ввечері 10 квітня.

Він заанонсував старт сервісу на 25 квітня.

“Якщо ви пасажир – вам достатньо завантажити і встановити програму. Пройти 30-секунду реєстрацію і вже з 25 квітня викликати авто їхати у справах або на зустріч із коханою людиною”, – написав Леонід Остальцев.

“Якщо ви водій зі своїм авто – то все теж дуже просто. 🙂 Скачайте додаток “Ветерано драйвер”, встановіть його на смартфон та пройдіть коротку реєстрацію. Вам необхідно заповнити всі поля із вашими даними, зробити і завантажити декілька фото та почекати, поки з вами зв’яжеться наш співробітник і скаже, куди й коли вам під’їхати на перевірку авто. Після цього ми активуємо ваш аккаунт, подаруємо вам трохи бонусів для перших поїздок, і вже з 25 квітня ви (будучи нашим партнером) прийматимете замовлення, братимете пасажирів і зароблятимете гроші”, – пояснив задум Остальцев.

“Вам необов’язково присвячувати цій темі весь ваш час. Ви можете пройти процедуру реєстрації і працювати тільки тоді, коли вам це зручно або коли не спиться…” – зазначив він.

При цьому, за його словами, в команді чекають як ветеранів АТО, так і інших водіїв.

“Як завжди, деякі люди починають писати: «Робив би собі піцу і не ліз». Ну а я хочу сказати: якби я не ліз – то зараз би не було ні #VeteranoPizza, ні#VeteranoCoffe, ні #VeteranoBrownie, ні#VeteranoResto, ні інших проектів, які в цю секунду відкриваються”, – заявив Леонід Остальцев.

“Нам потрібна можливість, і не більше – далі ми самі все зробимо”, – додав засновник “Ветерано груп”, порадивши сайт veteranocab.com та сторінку у “Фейсбуці” #VeteranoCab.

На сайті “Ветерано кеб” уже зазначено: “Служба Veterano Cab допоможе вам знайти високоякісні послуги таксі в будь-який час.
Наші водії – універсальні, ліцензовані, а співробітники офісів навчаються за найвищими стандартами.
Ми допоможемо вам заощадити час та гроші.
Наша головна ідея основана на встановленні прямого зв’язку між водіями та пасажирами”.

Коментуючи починання Остальцева, волонтер Роман Сініцин написав у “Фейсбуці”: “Знаю Льоню роки три. Ці роки три знання Льоні дозволяють мені припускати, що Льоня серйозно зрубає позиції ряду самі-знаєте-яких гравців на ринку замовлення таксі з “аплікухи” в Києві… От навіть не припускати, а стверджувати”.

Читайте також:
Піца проти кільки. Новий ролик Асоціації підприємств ветеранів АТО. ВІДЕО

“Декларація небайдужих”: резиденти “Піци Ветерано”
об’єдналися для підтримки антикорупційної реформи

У Дніпрі закривається “Піца ветерано”

“Піца ветерано” перейшла на українську мову.
За російське слово – штраф

Власник “Піца ветерано”: Спершу пройдіть з моє, заробіть ім’я і репутацію,
а потім “посилайте” президента

5 фактів про “Veterano Pizza”: мережа росте, АТОвцям знижка

Після Порошенка в “Піцу Ветерано” до учасників АТО сходив глава МЗС Британії

Леонід Остальцев. Фото з ФБ

Як писала “Новинарня“, боєць 30-ї окремої механізованої бригади, киянин Леонід Остальцев почав бізнес через півроку після повернення з армії, ще у 2015 році. Відтоді він зі своєю “Піца ветерано” фактично став головним орієнтиром для всіх українських комбатантів, хто пробує започаткувати власний бізнес на “гражданці”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна