За розбій – умовний термін: сину нардепа винесли вирок

 

Оболонський районний суд Києва оголосив вирок школярам Владиславу Чобану і Богдану Попову (сину народного депутата Ігоря Попова), яких визнано винними у розбійному нападі. Колегія трьох суддів до засудила обох до позбавлення волі на п’ять років з випробувальним терміном на два роки. Про це повідомляє “РБК-Україна” із посиланням на прес-секретарку суду Інну Свинаренко.

“Під час судового розгляду справи було допитано 3 потерпілих, було досліджено докази, переглянуто відеодокази, а також заслухано обвинувачених. Серед потерпілих доповідали власник магазину та дві продавчині”, – повідомила Свинаренко.

За її словами, обвинувачені повністю визнали провину та розкаялися. Ця обставина, а також вік фігурантів, були враховані судом.

Як відомо, 26 листопада 2017 року двох неповнолітніх затримали в Оболонському районі за розбійний напад на магазин. 14-річний та 15-річний хлопці пограбували крамницю на 2 тисячі гривень, при цьому пістолетом продавцям погрожував, за даними свідків події, саме Богдан Попов. Його першого затримав на місці події один із покупців.

Читайте також:
Ляшко закликає Попова скласти мандат через сина-грабіжника

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна