Ляшко закликає Попова скласти мандат через сина-грабіжника

 

Голова фракції Радикальної партії у ВР Олег Ляшко заявив, що його колега по фракції Ігор Попов має скласти депутатський мандат через пограбування магазину його сином.

“Я щиро співчуваю моєму колезі Ігорю Попову, але в ситуації, яка склалася, вважаю, що він повинен скласти депутатський мандат, який отримав за списком Радикальної партії”, – написав Ляшко 29 листопада на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

Лідер партії, що наразі Попову “треба не за депутатський мандат триматися, а зайнятися вихованням власного сина, щоб він більше не завдавав горя ні батькам, ні людям”.

Цього дня Оболонський райсуд Києва визначив цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці для сина нардепа, 14-річного Богдана.

Судове засідання відбувалося в закритому режимі.

Сторона обвинувачення вимагала арешту та має намір оскаржити рішення суду про запобіжний захід.

Як відомо, в неділю, 26 листопада, двох неповнолітніх затримали в Оболонському районі за розбійний напад на магазин. 14-річний та 15-річний хлопці пограбували крамницю на 2 тисячі гривень, при цьому пістолетом продавцям погрожував, за даними свідків події, саме Богдан Попов. Його першого затримав на місці події один із покупців.

27 листопада сину Попова і його товаришу повідомили про підозру в розбої.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна