14-річний син нардепа від РПЛ Попова затриманий за пограбування магазину

 

14-річний син нардепа від Радикальної партії Ляшка Ігоря Попова Богдан Попов затриманий за пограбування продуктового магазину в Києві.

Як передає “Новинарня“, про це затримання повідомило видання Insider .

Зазначається, що напад стався в Оболонському районі в неділю, 26 листопада.

“…Двоє невідомих у балаклавах  скоїли розбійний напад що на продуктовий магазин “Святковий” на пр-ті Рокоссовського, 3, після чого один зі злочинців був затриманий. Затриманим виявився син народного депутата та громадського активіста 2003 р. н., у нього було виявлено та вилучено балаклаву та стартовий пістолет “Retay” калібру 9 мм з 7 набоями відповідного калібру”, – йдеться в повідомленні з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Згодом по гарячих слідах неподалік від автостанції “Полісся” було затримано другого грабіжника 2002 р. н.

“Обидва зловмисники зареєстровані на Оболоні в Києві”, – додали джерела.

45-річний нардеп Ігор Попов підтвердив факт затримання сина та його участі в злочині.

“У мeне в сім’ї біда. Мій син 14 років попав у погану компанію і здійснив серйозне правопорушення. Це моя вина, що недостатньо часу приділяв вихованню, не догледів, не попередив. Я прошу вибачення у потерпілих, у суспільства, у моїх рідних, у моєї найкращої команди.
Слава Богу всі живі, пройде слідство, винні понесуть відповідальність без жодних виключень, нехай це стане уроком і сину, і мені”, – написав Попов-старший у “Фейсбуці”.

“Прошу не пов’язувати моє горе з політикою чи з чиїмось інтригами. Якби не моя публічність, я би горював мовчки. Друзі підтримають морально, пресу прошу не смакувати якісь деталі. Я на певний час пропаду з ефірів і побуду з родиною”, – додав він.

Читайте також:
СБУ затримала під Києвом депутата-“радикала”, який вимагав хабар
у багатодітної родини. ОНОВЛЕНО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна