Прикордонники в Новоайдарському районі виявили закопані боєприпаси

 

На Луганщині, за 100 метрів від відділу прикордонної служби “Райгородка” в Новоайдарському районі, в лісосмузі знайшли приховані боєприпаси та вибухові предмети.
Прес-служба ДПСУ інформує, що схованку в понеділок, 7 травня, помітили оперативні співробітники внутрішньої та власної безпеки Донецько-Луганського регіонального управління Держприкордонслужби.

“Прибувши на місце знахідки, піротехніки розкопали тайник та з ями глибиною з півметра дістали три білих мішки з арсеналом небезпечних предметів. Зокрема серед знайденого було понад 2 тисячі патронів калібру 5,45 мм, 213 патронів калібру 7,62 мм, дев’ять пострілів до гранатометів, ручні гранати РГД-5 і Ф-1 та запал до гранати”, – інформує прес-центр ДПСУ.

Виявлені предмети вилучено представниками Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.

“Наразі встановлюється факт можливого використання виявлених боєприпасів та гранат бойовиками для штурму українських військових об’єктів та проведення терористичних актів”, – зазначили в Прикордонній службі.

Читайте також:
На Луганщині орендарі зберігали у квартирі величезний арсенал
зброї і боєприпасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна