На Подолі від вибуху гранати загинув АТОвець. ФОТО, ВІДЕО

 

Близько першої години ночі в суботу, 5 травня, на вулиці Кирилівській у Києві пролунав вибух. Правоохоронці, що прибули на місце, знайшли тіло чоловіка із численними пораненнями, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Випадковий перехожий розповів, що помітив незнайомця, який сидів біля будинка та тримав щось у руках. Згодом пролунав вибух. 

З’ясувалося, що вибухнула граната – з місця вилучили її рештки та запал.

Загиблим виявився 36-річний киянин, учасник АТО (на місці події знайшли посвідчення учасника бойових дій).

Поліція вивчила відео з камер спостереження. На ньому помітно, що до вибуху та після нього до потерпілого ніхто не підходив.

Під час обшуку в квартирі загиблого вилучили гранату Ф-1 та гранатомет.

Слідчі кваліфікують подію за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Основна версія, яку розглядає слідство, – необережне поводження із вибуховим предметом.

Місце вибуху гранати на Подолі

Місце вибуху гранати на Подолі

Місце вибуху гранати на Подолі

Читайте також:

Від вибуху гранати на Позняках у Києві загинув журналіст

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна