Прес-центр штабу АТО припинив роботу

 

У понеділок, 30 квітня 2018 року, прес-центр штабу АТО припиняє свою діяльність.
Про це він оголосив на своїй сторінці у “Фейбуці” напередодні оголошення операції Об’єднаних сил.

“Разом із силами антитерористичної операції ви чотири роки поспіль інформували суспільство про події на охопленому війною Донбасі, перебуваючи поруч з українськими захисниками в окопах захищали Україну на інформаційному фронті. Щодня у телеефірах й на сторінках видань ви розповідали світу про кращих синів України, справжніх воїнів та їхній непідробний героїзм на лінії зіткнення. Навіть, коли смерть дихала вам в обличчя, продовжували ризикувати життям заради правди в ефірі та стрічках новин”, – ідеться в дописі на сторінці прес-центру.

Керівництво АТО та колектив прес-центру штабу висловили вдячність кожному журналісту, відеооператору, фотографу та водіям, які працювали в районі проведення АТО, за співпрацю, об’єктивне висвітлення подій, надання правдивої інформації про діяльність підрозділів ЗС України і підтримку наших бійців в окопах.

Як відомо, останнім речником прес-центру штабу АТО був Олег Сушинський.

На цей час кількість підписників ФБ-сторінки прес-центру штабу АТО – 111 563 користувачів.

Як інформувала “Новинарня“, 18 січня Верховна Рада ухвалила в другому читанні і в цілому законопроект про деокупацію Донбасу, згідно з яким на Сході проводитиметься операція Об’єднаних сил.
20 лютого закон підписав президент, а 26 лютого він був опублікований і набув чинності.
Командувачем ООС призначений генерал Сергій Наєв.

Читайте також:
АТО й операція Об’єднаних сил триватимуть паралельно, – юрист ГШ

На завершення терміну командувача АТО генерал Забродський видав заяву

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна