Білий дім показав фото секретної зустрічі Помпео й Кім Чен Ина

 

Адміністрація президента США опублікувала фотографії, зроблені під час таємного візиту держсекретаря Майка Помпео в КНДР для переговорів із Кім Чен Ином.

“Секретар Помпео виконав прекрасну роботу, допомагаючи президентові Трампу в реалізації його зусиль з денуклеаризації Корейського півострова”, – йдеться в повідомленні Білого дому у “Твіттері”

Як інформувала “Новинарня“, Помпео здійснив візит до КНДР ще як глава ЦРУ – в якості номінанта на посаду глави Держдепу. Про поїздку оголошено не було, вона пройшла таємно. Вперше про неї повідомила The Washington Post 17 квітня.
Після цього про візит Помпео офіційно заявив президент Дональд Трамп. “Зустріч пройшла дуже гладко, склалися хороші стосунки. Зараз опрацьовуються деталі саміту”, – написав Трамп у “Твіттері”.

Трамп заявляв, що може зустрітися з Кім Чен Ином, імовірно, в червні або раніше. За даними ЗМІ, історичну зустріч проведуть зустріч у Швейцарії.

26 квітня Сенат затвердив Майка Помпео держсекретарем США.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна