Командира частини Нацгвардії, яка носила прапори СРСР, понизили в посаді

 

Командира військової частини Нацгвардії, представники якої на параді в Кривому Розі пройшли під радянськими прапорами, понизили в посаді.
Як передає “Новинарня“, про це повідомили у командуванні НГУ у відповідь на запит видання “Слідство.інфо”.

Зазначається, що офіцер, на якого накладено дисциплінарне стягнення – В’ячеслав Мельник.

У листі за підписом командувача НГУ Юрія Аллерова сказано: “…Стосовно участі 22 лютого 2018 року в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області військовослужбовців Національної гвардії України в заходах з нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників із використанням червоних прапорів часів СРСР.
Повідомлянням, що за даним фактом Головним управлінням НГУ було проведено службове розслідування. За його підсумками до дисциплінарної відповідальності притягнено начальника Центрального територіального управління НГУ, командира військової частини 3011 Центрального ОТО розглянуто на вищій атестаційній комісії ГУ НГУ, за рішенням якої його понижено у посаді”.

Командувач Нацгвардії також нагадав, що інформацію з приводу події поліція заносила до ЄРДР.

Читайте також:
Парад на честь визволення Кривого Рогу:
Нацгвардія пройшла з радянськими прапорами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна