З нагоди Великодня на Донбасі спростили перехід лінії розмежування

 

На період Великодніх свят для жителів населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, спрощено режим перетину лінії розмежування – де дозволяє оперативна обстановка.
Про це в суботу, 7 квітня, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“На період Великодніх свят для жителів певних населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, де це дозволяє оперативна обстановка, спрощений режим перетину лінії розмежування на 72 години, починаючи з 8:00 7 квітня 2018 року”, – ідеться в повідомленні.

Зазначено, що таким чином мешканці прифронтових сіл можуть перетинати в спрощеному режимі умовну лінію розмежування, щоб потрапити до рідних або близьких, які проживають на непідконтрольній території Україні.

“Цей крок командуванням антитерористичної операції зроблений назустріч людям, враховуючи їх нагальні потреби під час Великодніх свят. Надалі перетин лінії розмежування буде здійснюватися в установленому порядку відповідно до вимог чинного законодавства України”, – уточнили в штабі.

Читайте також:
КПВВ на Донбасі переходять на весняний графік

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна