У Ялті українця за синьо-жовтий прапорець на авто побив “нічний вовк”

 

У соцмережах назвали особу нападника на жителя Ялти Ігоря Криничного через українську символіку на його автомобілі. Це член прокремлівського байкерського клубу “Нічні вовки” Мгер Погосян, повідомляє Twitter-сторінка “Кримський бандерівець”.

Двоє чоловіків жорстоко побили в Ялті українця Криничного через синьо-жовту символіку на його автомобілі. Сам потерпілий у відео зазначив, що чоловік, який побив його, кожен день приходив і плював на його машину. “Я у нього запитав, навіщо він це робить. На що він мені відповів – тому, що я “укроп і фашист”. Ось наслідки”, – розповів пан Ігор, демонструючи криваві сліди побоїв.

“Інфа про нападника: Погосян Мгер Артемович, уродженець Вірменії, 15.03.1988 року народження. Проживає в Ялті на вулиці Садова, будинок 82, кв. 4. “Нічний вовк!” – йдеться в повідомленні “Кримського бандерівця”.

Ігор Криничний заявляє, що не приховує свою національну приналежність і відмовляється оформлювати російський паспорт.

Читайте також:
Засуджений в Криму український активіст Балух оголосив безстрокове голодування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна