Початок великоднього перемир’я: вже шість обстрілів, б’ють ворожі міномети

 

Після початку оголошеного з 00.01 годин 30 березня “великоднього” перемир’я, станом на 11-ту годину, було зафіксовано шість порушень режиму тиші з боку противника.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

“Зокрема двічі під ворожими мінометними обстрілами опинялися захисники Талаківки. Окупанти випустили понад десять мін калібру 82 міліметри. Бойовики також вели вогонь зі стрілецької зброї по оборонцях Авдіївки, Опитного, Водяного та Павлополя”, – сказав полковник Гуцуляк.

Він наголосив, що підрозділи ЗСУ неухильно дотримуються оголошеного режиму припинення вогню по всій лінії розмежування на період великодніх свят.

Також Гуцуляк зазначив, що напередодні зафіксовано 57 обстрілів з боку бойовиків. Українські війська відповідали 38 разів.

Нагадаємо, напередодні “гарантом” перемир’я серед підписантів заяви лідерів “нормандської четвірки” виступив президент РФ Володимир Путін.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна