На Тернопільщині поїзд зійшов із рейок, бо їх украли

 

На Тернопільщині через викрадення злодіями колії зійшов з рейок пасажирський поїзд.

Про це повідомляє сайт “Укрзалізниці” у середу, 28 березня.

Зазначається, що надзвичайна подія сталася о 15:20 27 березня на 20-му кілометрі перегону Гусятин-Копичинці. З рейок зійшли два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин-Чортків.

“Вагони зазначеного поїзда зійшли з рейок унаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії. Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та Службу безпеки України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження”, – інформує УЗ.

Унаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав.

“Пасажирів поїзда було доставлено за місцем призначення. Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи. Близько 21:00 27 березня рух ділянкою було відновлено”, – йдеться в повідомленні.

У відомстві підкреслюють, що з початку 2018 року зафіксовано загалом 916 випадків незаконних втручань у роботу залізниці, затримано 286 осіб.

Читайте також:
Дніпровщина: поліція і громада смт Солоне вписуються за крадіїв,
які поцупили будматеріали з нової школи

Генпрокуратура проводить в Укрзалізниці обшук у справі про розкрадання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна