Напередодні виборів Путіна СБУ депортувала російську пропагандистку Гончарову

 

СБУ видворила з України російську телевізійницю-пропагандистку Наталію Гончарову.
Як передає “Новинарня“, про це в суботу, 17 березня, повідомив прес-центр відомства.

“Співробітники Служби безпеки України заблокували деструктивну діяльність працівника телевізійного каналу «Россия-24» Наталії Гончаровой, яка здійснювала підготовку антиукраїнських відеосюжетів в інтересах країни-агресора.

Правоохоронці встановили, що на початку березня росіянка підготувала чотири провокаційних відеоматеріали, які у викривленому вигляді подавали ситуацію в нашій державі, дезінформували світову спільноту та наносили шкоду міжнародному іміджу України. За інформацією спецслужби, вона планувала проведення інформаційної провокації шляхом тенденційного висвітлення виборів президента РФ на території нашої держави”, – ідеться в повідомленні СБУ.

З метою попередження протиправних дій, що суперечать інтересам національної безпеки України, громадянка Росії Натаолія Гончарова було примусово повернута на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки, зазначили в СБУ.

Читайте також:
Видворення пропагандистки Курбатової: ОБСЄ прислало обуреного листа,
РФ готує помсту

СБУ видворила ще одного російського пропагандиста

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна