СБУ видворила ще одного російського пропагандиста

 

Служба безпеки України примусово повертає до Росії пропагандиста Ігоря Петрашевича.

Про це повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська.

“21 листопада Ігоря Петрашевича буде примусово повернуто на територію РФ із забороною в’їзду до України терміном на три роки”, – написала вона в “Фейсбуці”.

Співробітники спецслужби встановили, що громадянин РФ Петрашевич працював в Україні на російські ЗМІ, зокрема “Федеральное агентство новостей”, “rusvesna.su”, “riafan.ru” та на замовлення редакцій готував упереджені матеріали про ситуацію в нашій державі, які активно тиражувалися у ЗМІ країни-агресора.

“Пропагандист у своїх інформаціях свідомо й безпідставно підривав авторитет органів державної влади в Україні, спотворював історичні факти становлення і розвитку українського народу та дискредитував Україну на міжнародній арені”, – зазначила Гітлянська.

Читайте також:
СБУ видворила з України затриманого пропагандиста з каналу НТВ

В Україну не пустили журналіста з РФ, який раніше брав інтерв’ю в Порошенка

СБУ видворила з України журналістку через сюжет про “Бандерштат”. ВІДЕО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна