На Житомирщині чоловік-мер преміював себе з нагоди 8 березня. ДОКУМЕНТ

 

Селищний голова смт Ружин, що в Житомирській області,  – Віталій Жарський- видав персональний наказ на преміювання себе з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив блогер Олександр Остапчук, поширивши скан відповідного документа із рішенням сесії Ружинської селищної ради.

“Сільський голова (мужчина) нагороджує сам себе премією на 8 березня. Тепер я бачив все”, – написав він у “Фейсбуці”.

У рішенні селищної ради Ружина, яке підписав Віталій Іванович Жарський, ідеться про те, що мер преміюється “в межах кошторисних призначень на оплату праці в розмірі посадового окладу”.

Підставою для такого рішення названо ст. 26 закону “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 21 закону “Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні”, постанову Кабінету Міністрів від 9 березня 2006 року №268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів” зі змінами та у відповідності до п 2.6 положення “Про преміювання та матеріальне заохочення”.

Читайте також:
Акції “за права жінок” у Києві й Ужгороді були атаковані
ідеологічними противниками. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна