“Кіборги” оновили рекорд касових зборів і їдуть по Європі

 

За три місяці прокату фільм “Кіборги” поліпшив рекорд за касовими зборами серед українських кінострічок.

По завершенні прокату бокс-офіс фільму склав 23 032 807 гривень.

Стрічку переглянули 321 172 глядачів, повідомили “Новинарні” у прес-службі проекту.

Завдяки глядачам, які сходили в кіно на “Кіборгів”, сім’ї загиблих “кіборгів” отримають від Фонду “Повернись живим” допомогу на суму 1 605 860 грн. Про це повідомила продюсер стрічки Іванна Дядюра, маючи на увазі відрахування з кожного квитка.

“Ми щиро вдячні за шалену підтримку і увагу до фільму. Для нас це ознака того, що фільм був на часі і виконав свою місію. Тепер після показу в Берліні “Кіборги” їдуть у Європу, де фільм зможуть побачити українські громади при посольствах”, – сказав режисер картини Ахтем Сеїтаблаєв.

“Мене дуже здивувало, наскільки люди готові підтримувати українське кіно, що навіть відмовилися переглядати піратську версію фільму. Це перша ознака того, що наше суспільство почало розуміти, що тільки чесна конкуренція та гідна оплата кожної роботи, дасть змогу Україні стати справді європейською державою”, – зазначила також Дядюра.

Читайте також:
Як бійці по всій зоні АТО фільм “Кіборги” дивилися. ВІДГУКИ, ФОТО

“Кіборги” офіційно виклали в інтернет

Нагадаємо, кінофільм “Кіборги” вийшов на широкі екрани 7 грудня 2017 року і зустрів захоплені відгуки більшості глядачів та критиків.
За словами голови Державного агентства з питань кіно Пилипа Іллєнка, фільм став абсолютним українським рекордсменом вітчизняного прокату за весь період незалежності України.

У кінці січня “Новинарня” писала, що за сім тижнів прокату “Кіборги” зібрали 22,178 млн. гривень.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна