Другий день перемир’я: наразі один обстріл

 

На лінії зіткнення знову не спостерігалося повного припинення вогню. Від початку доби 6 березня зафіксовано один обстріл укріплень ЗС України.
Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18:00.

На Луганському напрямку противник з гранатометів та великокаліберних кулеметів вів вогонь по опорних пунктах сил АТО у районі населеного пункту Луганське.
Унаслідок цього обстрілу ніхто із українських воїнів не постраждав.

“Ситуація перебуває під контролем Збройних сил України. Військовослужбовців наших підрозділів продовжують пильно стежити за зміною обстановки у ворожому стані та перебувають у повній готовності адекватно діяти, якщо противник вдасться до збройних провокацій”, – ідеться в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, з нуля годин 5 березня Тристороння контактна група в Мінську домовилася про повне припинення вогню в зоні АТО.
5 березня штаб операції нарахував три обстріли та повідомив про одного пораненого військового ЗСУ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна