Авто з кортежу Порошенка збило біля АП 87-річного чоловіка. ВІДЕО

 

Службовий автомобіль поліції, який супроводжував кортеж президента Петра Порошенка, збив літнього чоловіка в центрі Києва.

Як повідомляє канал “Еспресо”, ДТП сталася у вівторок, 6 березня, на перетині вулиць Шовковичної та Інститутської – поруч з адміністрацією президента.

Зазначається, що зіткнення сталося на пішохідному переході, однак світлофор у той час не працював, рух визначав поліцейський-регулювальник.

Чоловік раптово вийшов на проїжджу частину на заборонений знак регулювальника, розповів речник Нацполіції Ярослав Тракало.

У мережі поширене відео події.

Відомо, що постраждалий – чоловік 1930 року народження.

Співробітники поліції, що перебували в авто, одразу надали потерпілому медичну допомогу.

За попередніми даними, в чоловіка перелом ноги та струс мозку.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Президент Петро Порошенко доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу.

Про це написав у “Фейсбуці” прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.

“Незалежно від сигналу регулювальника, ідеться про літню людину. Президент шкодує через ДТП з поліцейським автомобілем і вже доручив надати постраждалому всю необхідну допомогу”, – написав Цеголко.

 

Читайте також:
Смертельна ДТП у Харкові: прокурор оголосив обвинувальний акт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна