Перед перемир’ям: противник вчинив чотири обстріли

 

Від початку доби 4 березня бойовики здійснили чотири обстріли укріплень ЗС України. Унаслідок ворожого вогню ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.
Про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18:00.

На Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стала приморська ділянка оборони. Поблизу Павлополя противник неодноразово вів вогонь зі 120-мм мінометів, озброєння танка, БМП та стрілецької зброї, а неподалік Широкиного – застосував важкі міномети. Також зі 120-мм мінометів окупанти вели вогонь у передмісті Мар’їнки.

“Підрозділи Збройних сил України готові до забезпечення виконання усіх заходів щодо запровадження та підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін у районі проведення АТО. Слід наголосити, що кожна домовленість про припинення вогню українськими військовими дотримувалася неухильно”, – зазначили у штабі.

Як інформувала “Новинарня“, з нуля годин 5 березня ТКГ домовилася про повне припинення вогню в зоні АТО.
3 березня штаб операції нарахував вісім обстрілів.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна