Доба АТО: вісім обстрілів, без втрат

 
Після повного дотримання “режиму тиші” з опівночі до 18:00, за темної пори доби російсько-окупаційні війська відновили обстріли укріплень Збройних Сил України.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь із 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї біля Кримського. З гранатометів різних типів загарбники обстрілювали наших захисників біля Луганського, Новгородського, Станиці Луганської і Щастя, а зі стрілецької зброї окупанти порушували перемир’я на підступах до Малинового.

На Донецькому напрямку противник застосував 120-мм міномети поблизу Водяного на Приазов’ї, а 82-мм міномети – неподалік Пісків.

Загалом, минулої доби, 3 березня, агресор провів вісім прицільних обстрілів позицій Збройних Сил України, повідомляє прес-центр штабу АТО.
Унаслідок ворожого вогню ніхто із українських воїнів не постраждав.

Нагадаємо, з 5 березня ТКГ домовилася про повне припинення вогню.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна