Омелян уточнив, коли Ryanair почне польоти з України

 

Найбільший європейський лоукост-перевізник – ірландська авіакомпанія Ryanair – почне польоти з українських аеропортів наприкінці жовтня – на початку листопада.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на прес-конференції 23 лютого, передає УНІАН.

“До підписання угоди я нічого не можу коментувати. Можу сказати, що компанія розпочне свої польоти наприкінці жовтня – на початку листопада 2018 року”, – сказав Омелян.

Раніше, 13 лютого, міністр інфраструктури заявив, що Ryanair почне польоти з українських аеропортів “Бориспіль” і “Львів” восени цього року. Він також зазначив, що офіційна презентація з відкриття маршрутів Ryanair буде в цьому або наступному місяці.
Слова міністра підтвердив начальник юридичного департаменту з питань регулювання та законодавства Ryanair Юліуш Коморек, зазначивши, що на даний момент узгоджуються деталі угоди.

Напередодні представники Ryanair прибули до Києва літаком своєї авіакомпанії для остаточних переговорів.

Як повідомляла “Новинарня“, минулого разу Ryanair спільно з Міністерством інфраструктури після тривалих домовлянь заявляв про план приходу на український ринок у березні 2017 року. Тоді передбачалося, що авіакомпанія почне польоти за чотирма напрямками з Києва та семи – зі Львова восени 2017 року; почався продаж квитків.
Однак у липні Ryanair скасував прихід в Україну через непоступливість “Борисполя” щодо тарифів на обслуговування. Після цього міністр Омелян вимагав відставки керівника аеропорту.

Читайте також:
Омелян пообіцяв “хороші новини” про прихід Ryanair в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна