Загиблий внаслідок обстрілу в Приазов’ї – морпіх Олександр Гречук

Олександр Гречук

Стало відоме ім’я військового ЗС України, який загинув 15 лютого під час обстрілу з боку бойовиків у Приазов’ї.

Це Гречук Олександр Васильович, позивний “Якут”, старший матрос, військовослужбовець 503-го окремого батальйону морської піхоти 36 обрмп 36-ї обрмп ВМС ЗСУ.
Про його загибель ідеться на сторінці 36-ї бригади.

Як відомо, бригада виконує бойові завдання в районі приморського села Широкине Донецької області.

Морпіхові Гречуку було 38 років. Народився 13 квітня 1979 року в селі Степове (Слобожанська селищна громада) Дніпровського району Дніпропетровської області.

За даними місцевих ЗМІ, Олександр одружився під час служби в ЗСУ в червні 2017 року. Тоді на урочистій церемонії в РАЦСі смт Слобожанське (колишнє Ювілейне) були присутні та вітали воїна голова Дніпровської районної ради і бойові побратими.

– Олександре, як почуваєте себе в статусі чоловіка?!
– Почуваюся в безпеці! – сказав він тоді.

За підрахунками “Новинарні“, це третя бойова втрата сил АТО з початку лютого. Раніше внаслідок бойових дій загинули Олександр Рибальченко “Пломба” з Луганщини і Дмитро Сисков “Провідник” з Чернігова.

Нагадаємо, 14 лютого в районі Широкиного ще четверо морпіхів 36-ї бригади були вбиті колегами по службі, ймовірно, через нестатутні відносини.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна