В Одесі перехожі затримали п’яних приватних охоронців, які стріляли у військового. ВІДЕО

 

Перехожі та співробітники поліції в Одесі затримали двох п’яних працівників приватної охоронного служби, які влаштували бійку з військовослужбовцям.

Інцидент трапився вранці в п’ятницю, 17 лютого на Старосінній площі обласного центру, передає “Новинарня“.

Як зазначає “Думська” з посиланням на ГУ Нацполіції, військовослужбовець ішов у своїх справах і звернув увагу на нетверезих охоронців, які поводились неналежним чином. Він зробив їм зауваження, після чого зав’язалася бійка – охоронці застосували травматичну зброю, в результаті чого солдат отримав легкі тілесні ушкодження.

Свідки події викликали патрульну поліцію, яка “прийняла” дебоширів.

Водночас на відео, яке поширив канал “Перший міський”, видно, що затримували п’яних охоронців із “СОБ” (“Служба общественной безопасности”), крім поліції, перехожі, а також інші працівники цієї охоронної компанії.

Кадр відео

При цьому один із п’яних “сек’юріті”, який лежав у багнюці, відмовлявся іти до авто, тож його довелося тягнути по асфальту.

Потерпілий військовослужбовець розповів, що він “ішов, нікого не чіпав”, а охоронець напідпитку причепився до нього зі словами, чому він носить цю форму, якщо не був в АТО.

Читайте також:
КМДА залучає до охорони порядку Муніципальну варту з ветеранів АТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.