Заступника Труханова, Вугельмана, суд також відпустив на поруки нардепів

 

Заступника мера Одеси Геннадія Труханова Павла Вугельмана суд відпустив на поруки, як і самого Труханова.

Про таке рішення Солом’янського суду 15 лютого повідомила “Українська правда”.

За словами співрозмовника видання, Вугельмана на поруки взяли народні депутати від групи “Відродження” Олександр Пресман та від “Опоблоку” – Юрій Мірошниченко.

Павла Вугельмана затримали співробітники НАБУ в аеропорту “Бориспіль” 14 лютого.

Як писала “Новинарня“, раніше в середу, 14 лютого, співробітники НАБУ затримали мера Одеси Геннадія Труханова і вручили йому підозру. Його повезли в Бюро для допиту та наступного обрання запобіжного заходу.

13 лютого НАБУ доставила в мерію Одеси повідомлення про підозру меру міста Геннадію Труханову та чотирьом його підлеглим, зокрема Павлу Вугельману.

Труханов був відсутній в Одесі понад 1,5 місяці – з 26 грудня 2017 року, коли почалася його чергова відпустка. Надалі йому оформляли “відрядження за кордон”.
Відсутність Труханова пов’язували із активізацією роботи НАБУ у “справі Краяна”.
23 жовтня 2017 року співробітники НАБУ разом з озброєними силовиками винесли з квартири Труханова два опечатаних пакети з документами.
Труханов фігурує у справах щодо: 1) підписання мирової угоди з Борисом Кауфманом та Олександром Грановським щодо Одеського аеропорту; 2) купівля приміщень заводу “Краян”за завищеними цінами під потреби міської влади; 3) привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт із реконструкції автодоріг.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна