Клімкін анонсував зустріч міністрів нормандської четвірки на 16 лютого

 

Зустріч глав МЗС країн “нормандської четвірки” запланована на 16 лютого у Мюнхені. Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Як повідомляє УНІАН, про це Клімкін розповів 30 січня на спільній прес-конференції в Києві з головою ОБСЄ, міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва Італії Анджеліно Альфано.

“Ми працюємо в рамках «нормандського формату». За нашою попередньою домовленістю, [глава МЗС ФРН] Зігмар Габріель запропонував провести наступне міністерське засідання «нормандського формату» 16 лютого під час Мюнхенської конференції з безпеки”, – сказав Клімкін.

“Під час цієї зустрічі, якщо, звичайно, Росія на неї погодиться, буду зосереджуватися саме на питаннях безпеки, звільнення наших заручників і політичних в’язнів, а також доведенню до Росії, що не існує жодної розумної альтернативи реальній миротворчій місії на території окупованого Донбасу”, – наголосив глава МЗС.

Читайте також:
Міністри нормандського формату можуть зустрітися в лютому в Мюнхені,
– Клімкін

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна