Доба АТО: три обстріли – два травмовані бійці

 

Минулої доби, 16 січня, російсько-окупаційні угрупування здійснили три обстріли по позиціях Збройних сил України. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали, повідомляє прес-центр штабу АТО.

У результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали бойових травмувань. “Вони були оперативно доправлені до військового госпіталю. Стан їхнього здоров’я – задовільний”, – сказано у зведенні.

“Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції ЗСУ”, – заявляють у штабі.

На Донецькому напрямку противник, за темної пори доби, застосував 120-мм міномети і випустив три міни цього калібру по оборонцях населеного пункту Водяне на Приазов’ї.

На Луганському напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів були обстріляні опорні пункти сил АТО поблизу Луганського, а з міномета калібру 82 мм ворог вів вогонь по захисниках Троїцького.

Читайте також:
Україна закидає “ДНР” саботаж ремонтних робіт для поновлення зв’язку Vodafone

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна