На Донеччині хлопцеві відірвало пальці під час спроби виготовити вибухівку з “домашніх” інгредієнтів

 

У місті Торецьк на Донеччині 14-річному юнакові відірвало пальці, коли він виготовляв у домашніх умовах вибухівку за інструкцією з інтернету.

Як повідомила прес-служба Бахмутського відділу поліції Донецької області, 11 січня ввечері до НП надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до них із тілесними ушкодженнями доставлено 14-річного хлопця.

В поліції зазначають, що юнак був удома сам і вирішив “проекспериментувати”, знайшовши в інтернеті інструкцію, як з підручних засобів виготовити вибухову речовину.
При змішуванні інгредієнтів, які в звичайних обставинах використовуються в побуті, суміш вибухнула в руці. Хлопець отримав травматичну ампутацію двох пальців. Його життю нічого не загрожує.

Поліцейські проводять перевірку за фактом травмування дитини.

“Варто відзначити, що за минулий рік на Донеччині внаслідок поводження з вибухонебезпечними предметами одна дитина загинула, ще три були травмовані”, – зазначили в поліції.

Читайте також:
Україна не віддала в ОРДЛО діда, який підірвав бійців ЗСУ банкою з медом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна