У Києві спалили три авто новоствореної “Муніципальної поліції”

 

У Києві на території одного з підприємств на вулиці Новокостянтинівській у ніч на 4 січня спалили три автомобілі Volkswagen громадського формування з охорони правопорядку “Муніципальна поліція”.

Пожежа спалахнула близько 0:40. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав, повідомляє прес-служба ДержНС.

“Вже о 1:12 пожежу було повністю ліквідовано. Внаслідок загоряння автомобілі згоріли повністю”, – зазначає в ФБ-сторінка “Київ оперативний“, публікуючи фото.

“Силами громади запустили на Подолі роботу перших екіпажів “Муніципальної поліції”, побачили реальне зниження криміногенної ситуації. І ось отримали класичне “антимайданівське повідомлення” – як у січні 2014-го знову активістам палять машини”, – пише “Київ оперативний”.

Оболонське управління поліції за фактом підпалу відкрило кримінальне провадження за ст. 194 ч. 2 КК України (умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом).

Читайте також:
КМДА залучає до охорони порядку Муніципальну варту з ветеранів АТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна