Почався прийом анкет на участь у збірній України на Ігри нескорених-2018

 

Із 1 січня відкрилася реєстрація анкет на участь у спортивних тестуваннях для відбору до збірної України для “Ігор нескорених” 2018 року.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться на сторінці “Invictus Games: Team Ukraine”.

“Зареєструватися на відкриті спортивні тестування можуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Служби безпеки України, а також добровольчих формувань, які мають посвідчення учасника бойових дій та були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій або в ході миротворчих операцій за участю України”, – сказано в повідомленні.

Прийом заявок на тестування для української збірної на Invictus Games триватиме до 25 лютого 2018 року.

Реєстрація заявки на відкриті спортивні тестування є обов’язковою для всіх бажаючих стати членом національної збірної у “Іграх нескорених”.

Анкета доступна за посиланням >>>

Читайте також:
Порошенко хоче провести міжнародні Invictus Games у Києві

“Ігри нескорених” (англ. Invictus Games) — міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку, засновані британським принцем Гаррі.
Перші “Ігри нескорених” відбулись 2014 року в Лондоні (Велика Британія). У 2016 році успіх лондонських змагань повторили Ігри в Орландо (США), а 23-30 вересня 2017 року в “Іграх нескорених” у Торонто (Канада) вперше взяла участь збірна України.
Invictus Games 2018 року пройдуть 20-27 жовтня в Сіднеї (Австралія).

Читайте також:
Порошенко став на коліно на церемонії нагородження орденами
учасників “Ігри нескорених”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна