Порошенко оприлюднив відео про досягнення України 2017 року

Порошенко Петро Порошенко на своїй сторінці у “Твіттері” оприлюднив відео про досягнення України за рік.

За словами президента, 2017 рік видався непростим, але “ми змогли довести всьому світу, що об’єднавшись, українці здатні на великі звершення і перемоги”.

Серед головних здобутків 2017 року президент назвав звільнення українських заручників та встановлення безвізового режиму з Євросоюзом, звільнення 73 українців з полону бойовиків, перший політ літака Ан-132, масштабний ремонт доріг, посилення українського війська, початок пенсійної, освітньої, медичної реформ.

Також Порошенко вважає важливими здобутками проведення міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення” у Києві, встановлення безвізового режиму з країнами Європейського Союзу та набуття чинності Угоди про асоціацію з ЄС.

Крім того, у ролику показано вагомі перемоги українських боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка й участь ветеранів АТО в “Іграх нескорених”.

“Рік 2017 видався непростим. Але ми змогли довести всьому світу, що, об’єднавшись, українці здатні на великі звершення та перемоги”, – наголосив президент.

Читайте також:
Клімкін назвав головні здобутки року для української дипломатії

Головна подія року – безвіз, війна відстала навіть від справи Саакашвілі. СОЦІОЛОГІЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна