За останній тиждень знищено 39 бойовиків, найбільше – під Горлівкою, – “ІС”

 

За попередній тиждень бойовики “ДНР/ЛНР” втратили вбитими 39 осіб. З них так звана “армія ДНР” – 34, “ЛНР” – 5.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у звіті групи “Інформаційний спротив”, що співпрацює з українською розвідкою, від 30 грудня.

У звіті сказано:
“У період з 19 по 28 грудня ц.р. підтверджені втрати російських окупаційних військ на Донбасі склали 39 осіб:
1-й армійський корпус – 9 ошмсп мп (Новоазовськ) – 5 військовослужбовців, 3 омсбр (Горлівка) – 20 військовослужбовців, 11 омп (Макіївка) – 9 військовослужбовців;
2-й армійський корпус – 6 омсп (Кадіївка) – 1 військовослужбовець, 7 омсбр (Брянка) – 3 військовослужбовці; 2 омсбр (Луганськ) – 1 військовослужбовець”.

Нагадаємо, що в попередні тижні грудня, як повідомляв “Інфоспротив”, було ліквідовано, відповідно, 24 бойовики (12-18 грудня) та 16 (5-11 грудня).

Також, за даними “ІС”, для забезпечення терористичної діяльності частин і з’єднань 1 і 2 АК ЗС РФ в період з 20 по 29 грудня з території Росії було доставлено близько 1700 тонн паливно-мастильних матеріалів (на залізничні станції Ровеньки та Мушкетове (Донецьк).

“Противник продовжує активно проводити розвідку бойових порядків сил АТО із застосуванням БПЛА для завдання по них вогневих ударів. Протягом тижня було зафіксовано 14 польотів БПЛА, в т.ч. 2 з них – польоти БПЛА «Орлан-10» (один був знищений ЗСУ), які здійснювалися з заходом в оперативно-тактичну глибину оборони сил АТО”, – ідеться також у зведенні, яке поширив координатор групи “Інформаційний спротив”, нардеп Дмитро Тимчук.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна