Саакашвілі отримав документи на виїзд у Нідерланди, – ЗМІ

 

Лідер “Руху нових сил” Михеїл Саакашвілі, позбавлений громадянства України, отримав пакет документів для виїзду в Нідерланди, де мешкає його родина.

Про це повідомляє “РБК Україна” з посиланням на власні джерела.

Згідно з інформацією видання, минулого тижня, після виходу зі слідчого ізолятора, Саакашвілі ходив в посольство Голландії.

“Він отримав пакет документів, які дозволяють йому виїхати туди. Але, як бачимо, він цього не зробив. Силою нічого з ним робити поки не планується, йде юридична процедура щодо законності його перебування в Україні. Вона раніше середини січня не закінчиться”, – розповіло джерело в правлячій коаліції.

Як відомо, Михеїл Саакашвілі заявив, що на новорічні свята влада України спробує його депортувати з країни.

Нагадаємо, що Саакашвілі, позбавлений громадянства України, 10 вересня силою прорвався через кордон і відтоді перебуває в межах України, провадячи опозиційну політичну діяльність.
У Нідерландах мешкає родина екс-президента Грузії.
Його дружина Сандра Рулофс приїздила на мітинг 10 грудня, коли її чоловік перебував у СІЗО. Також із Нідерландів приїздив син Саакашвілі (тоді в Україну не впустили його грузинського охоронця).

Читайте також:
Банкова показала лист Саакашвілі Порошенку про “багато помилок”.
Той прокоментував

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна