У 2018 році Україна має отримати цивільного міністра оборони, – НАТО

 

Україна наступного, 2018-го, року має призначити цивільного міністра оборони, ухвалити концепцію реформування Служби безпеки та закон про національну безпеку.

Про це заявив голова представництва НАТО в Україні Александр Вінніков під час “круглого столу” 18 грудня, повідомляє “Укрінформ“.

Говорячи про плани на наступний рік, він зазначив: “Подальша активна імплементація зобов’язань з оборонних реформ в Україні у рамках Стратегічного оборонного бюлетеня, у тому числі це – перехід до цивільного міністра оборони у 2018 році”.

Крім того, зауважив Вінніков, у 2018 році потрібно ухвалити концепцію реформи СБУ та новий закон про національну безпеку, в якому буде чітко виписана роль і відповідальність у секторі безпеки та оборони.

Читайте також:
До кінця 2018 року Міноборони очолить цивільна особа, – Полторак

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна