Командувач сил АТО в День Збройних сил: Поставлені перед нами завдання будуть виконані

 

Керівник антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей генерал-лейтенант Михайло Забродський переконаний, що завдання, поставлені військово-політичним керівництвом держави завдання, будуть успішно виконані воїнами АТО.

Про це йдеться у привітанні генерала Забродського з Днем Збройних сил України.

“Для цього в нас є найвищий рівень довіри та всенародна підтримка Українського народу, бойовий досвід, високий професіоналізм та впевненість у перемозі”, – заявив командувач.

“Сьогодні Збройні сили України надійно стримують ворога на сході нашої держави, тим самим закладаючи міцну основу для подальшого звільнення окупованих територій від агресора.
Щиро дякую кожному командиру та військовослужбовцю сил антитерористичної операції за сумлінне виконання конституційного обов’язку, проявлену відвагу, героїзм та самопожертву під час виконання бойових і службових завдань по захисту суверенітету та територіальної цілісності України”, – сказано у відозві.

“Вірю, що високий морально-патріотичний дух, стійкість та мужність військовослужбовців усіх видів та родів військ Збройних сил України і надалі будуть слугувати взірцем ратного служіння Вітчизні”, – зазначено у зверненні генерала Забродського.

Командувач побажав усьому особовому складу міцного здоров’я, щастя, добробуту, оптимізму та нових звершень задля зміцнення обороноздатності нашої держави.

Читайте також:
Генерал Забродський розповів про нову назву ВДВ, берет та змінене свято

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.