В Україну не пустили репера Коржа, зате можуть скасувати заборону на в’їзд Басти, – волонтер

 

Родіон Шовкошитний
волонтер, громадський діяч, колишній член зведеної мобільної групи, що бореться з контрабандою в зоні АТО

(FB)

Сьогодні в Київ не пустили репера з Білорусі Макса Коржа. Він запланував концерт в Києві на 23 грудня. Корж отримав бан від СБУ ще у лютому 2016-го на 3 роки за концерти в окупованому РФ Криму. Тим не менш він їздив до нас, попри цю заборону.

Дякую ДПСУ, що розвернули гастарбайтера взад.

1 грудня в Києві запланований концерт Басти. Він теж заборонений СБУ, але квитки на нього продають повним ходом. Є певна, поки що непідтверджена, інформація, що “комітетчики” втіхаря ту свою заборону зняли.

Нагадаю, минулого разу саме конторські протягли цього репера в Київ на концерт, попри заборону. Тоді все списали на факап окремо взятого співробітника, случайность.

Хочу застерегти від дурниць СБУшних фанатів Вакуленка.

Окремо хочеться сказати кілька слів відповідальним співробітникам Палацу спорту, де заплановано концерт Коржа, та цієї “Стерео плази”, яка шквариться з концертами всякої антиукраїнської пи**оти системно.

Найближчим часом група якихось невідомих патріотів навідається до “Стереоплази”, та заради суспільного блага вкаже власнику на недоліки китайської проводки. Бо були прецеденти, коли траплялися прикрі самозаймання.
Також, кілька десятків невідомих патріотів прийдуть на концерт, аби насолодитися творчістю цього російського хлопця. Поспілкуватися з митцем.

Часи тяжкі. Тож не треба цих провокацій.

Державна прикордонна служба України, сподіваюся, ви зробите свою роботу, бо на ту Службу безпеки надіятися марно.

Х*хл*м, які ходять на концерти тих у**ків, мені сказати нічого.

Читайте також:

СБУ заборонила в’їзд в Україну російському реперу Гнойному

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна